top of page

DAMES MAGIQUES 2006/2019

ILVA SCALI

ILVA SCALI   (FRANÇA)
Va deixar la seva feina com a professora de francès i matemàtiques per dedicar-se a la seva passió: la màgia. Compta amb un ampli reconeixement al seu país.
Domestica la llum, balla amb el foc i juga amb coloms, conjuga la màgia i el teatre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ha participat al DAMA 2006 i 2019

ILVA 2.jpg
INES
ines.jpg

INES  (ANDALUSIA)
Aquesta jove il•lusionista granadina, especialitzada en micromàgia, ha actuat a nombrosos festivals i gal•les, així com a programes de televisió com Nada x aquí, La mandrágora, Hoy no hay siesta, Andalucía directo i Buenos días, Andalucía. Llicenciada en psicologia, la seva formació artística ha passat pel Laboratori de teatre William Layton de Madrid o per l'Escola d'Actors de Gran Canària, on va rebre classes de tècnica vocal amb Patricia Kraus.
Professionalment, ha participat a diversos congressos nacionals i internacionals de màgia, destacant la seva participació al Congrés Mundial de Màgia, F.I.S.M. 2003 celebrat a Holanda.

 

 

 

 

 


Ha participat al DAMA 2006 i 2007

JANE
Jane.jpg

HUANG ZHENG  (XINA)
Té el premi de nous talents en màgia de la Competició  Internacional de Shangai 2002, l’any següent guanya la medalla d’or a la competició nacional de màgia de Xina i el 2005 rep el 1r premi de manipulació en el  Congreso Mágico Español i el premi Mystery de la  convenció màgica dels Estats Units

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha participat al DAMA 2006 i 2019

SILVANA  (ARGENTINA)

Nascuda a Buenos Aires, Silvana es dedica professionalment a la màgia des de 1987.
Ha cursat estudis de Mim a l’Escola Llatinoamericana i de teatre corporal participatiu. També ha estudiat teatre al Conservatori Nacional d’Art Dramàtic de Buenos Aires i rebut classes particulars de Norman Briski, Lito Cruz o Guillermo Angelelli.
Junt amb la seva parella artística, Brando, ha estat guardonada amb diversos premis, com ara el primer premi al Congrés Argentí d'Il·lusionisme 2001, el Premi Flasoma l'any 2000 (Mèxic) o el premi Chevallier Andrey Millor Màgic de l'any 2005, atorgat per l'Entitat Màgica Argentina.  Silvana i Brando han participat en els darrers FISM  a l’Haia (2003) i Estocolm (2006).  Actualment imparteixen tallers adreçats a mags sobre moviment a l’escena i mim, així com teatre corporal participatiu, cursos de clown o jocs malabars.
Amb els seus espectacles de màgia han recorregut gran prat d'Europa i l’Amèrica del Sud


Ha participat al DAMA 2006, 2007, 2010 I 2011

Silvana.jpg
SILVANA

YA-O-MIN LA DAMA DE ARAGÓN   (ARAGÓ)
És una de les pioneres de la màgia femenina a Espanya. L’art de l’il•lusionisme és la seva vida, però ser dona i maga als anys setanta no era cosa fàcil. Des de ben petita es va sentir atreta per la fantasia i mica en mica va aconseguir el seu somni: actuar davant el públic i divertir-los 

 

 

 

 

 

 

 


Ha participat al DAMA 2006

Ya o min
Ya-o-Min.jpg
ANNA MONTSERRAT.jpg

ANNA MONTSERRAT  (CATALUNYA)
Anna Montserrat ha estat artista de circ a Barcelona i Paris, actriu, màgica, animadora sociocultural i dinamitzadora. Ha treballat amb companyies com Dagoll Dagom, Comediants, El Rei de la Màgia..., aportant també els seus propis espectacles.
Ha estat durant quinze temporades part activa del servei pedagògic del Poble Espanyol, realitzant dos espectacles diaris durant la temporada escolar i també ha elaborat projectes de dinamització infantil i juvenil per a l’Ajuntament de Barcelona. Des del 2002 imparteix la disciplina de trapezi i acrobàcia a l’escola de circ Quina Gràcia, ubicada al barri de Gràcia de Barcelona. 

Anna Montserrat és una il·lusionista, especialitzada en màgia còmica i cartomagia. Des de l'any 1990 és estudiant i sòcia de la Societat Espanyola d’Il·lusionismes.
Des de l'any 2002 és sòcia de Pallassos sense Fronteres. Ha creat una escola de Circ infantil ìQuina Gracia! i la Companyia Xicana, realitzant espectacles de màgia còmica per a tots els públics.


Ha participat al DAMA 2006, 2007 I 2011

ANNA MONTSERRAT

JOANA ANDREU  (CATALUNYA)

Joana Andreu, maga de reconegut prestigi professional, connecta d’una manera increïble amb tot tipus de públic, desenvolupant sempre espectacles molt divertits participatius.
Joana Andreu sent la vena artística des de molt petita, ja que el seu pare és el reconegut Màgic Andreu i de la seva mà comença a donar els seus primers passos artístics dins el món de la màgia.
Gràcies a seu afany per l'estudi i el seu bon fer de l'art màgic en poc temps ha aconseguit  un reconegut prestigi professional.
L'any 2005, actua en el festival Mundial de Pallasses (Andorra) any que també realitza diversos cursos de clown amb pallassos tan reconeguts com Caroline Dream o Alex Navarro.
La seva preparació a nivell màgic i teatral converteixen la Joana Andreu en una artista versàtil i li proporciona un gran ventall de possibilitats per adaptar-se a qualsevol tipus de públic, fet que li permet elaborar diferents tipus de shows que no deixarà indiferent tant al públic infantil com a l'adult.


Ha participat al DAMA 2006, 2010, 2013 i 2019

joana3.jpg
JOANA ANDREU
TEIA MONER.jpg

TEIA MONER  (CATALUNYA)

Teia Moner és actriu, maga, titellaire i pedagoga terapeuta. Porta 32 anys com a professional de l'espectacle i és la representant espanyola a la Federació Mundial de Marioneta i Salut.
Ha creat més de 30 espectacles i ha realitzat més de 15.000 representacions en gires i festivals per Catalunya, Espanya, Bèlgica, Portugal, França, Itàlia, Suïssa i Àustria, amb nombrós èxit de públic i crítiques. Des del 2006 i fins a l'actualitat, és la directora artística de DAMA, Festival Internacional de Dames Màgiques de Terrassa.
Va rebre els premis a l’Enginy i l’originalitat 1996, Rialles 1993 i Xarxa 2000.

 

 

 

 


Ha participat al DAMA 2006 I 2011

TEIA MONER

SOLVEIL   (FRANÇA)
Solveil, Dorothée Protat, ens presenta un número molt bonic i poètic en el qual fa aparèixer coloms de la seva llarga cabellera.
El seu bell espectacle titulat "Clar de Lluna per a una fada" ens assegura obtenir d´entrada tota l´atenció requerida de la nostra assistència  (DAMA 2008

 

 


Ha participat al DAMA 2006

Solveil.jpg
SOLVEIL
Claire Perrine.jpg

MAGICLAIRE  (XILE)

Claire Perrine, Magiclaire, té una àmplia formació internacional com a maga.  Ha fet classes a Xile, Estats Units i França.

Ha rebut  diversos premis pels seus espectacles. Amb la Dama Blanca,   ha obtingut el premi Flasoma

 

 

 


Ha participat al DAMA 2006

MAGICLAIRE

JULIANA CHEN  (XINA)
Nascuda en un petit poble de la Xina. Va ser seleccionada als deu anys per entrar a l'acadèmia d'Hunan per a les Arts Teatrals, on va aprendre ballet, acrobàcia i malabars. Als 15 anys va viatjar  amb la Troupe Acrobàtica de Guangzhou internacionalment.  Després d'un parell d'accidents li van aconsellar abandonar l´acrobàcia amb malabars i el director de Guangzhou la va animar a desenvolupar-se com a maga.  Juliana que era ambidestra tenia la capacitat, l´ambició i la determinació d'aconseguir l´èxit.  Quatre anys més tard el 1.986 va ser acreditada com el millor mag a la Xina en guanyar la competició al millor mag de la Xina.
Aconsegueix una beca per aprendre anglès a Canadà, i el 1.988 ingressa en el cercle màgic de Vancouver on meravella els seus col•legues.
Durant els següents anys ha guanyat nombroses competicions màgiques a Europa, Usa, el Japó... El 1.997 el títol del món de manipulació en el congrés de mundial de mags de Dresden (Alemanya). Juliana Chen va ser la primera dona, i el primer mag xines en aconseguir aquest premi per la seva actuació en solitari en els 50 anys d'història del congrés de mundial de mags.

Ha participat al DAMA 2008

Juliana Chen.jpg
JULIANA CHEN
La Dama Inquieta.jpg

LA DAMA INQUIETA  (CATALUNYA)

La Dama Inquieta va descobrir el món de la màgia treballant d'animadora en un creuer, a partir d'aquesta experiència va decidir dedicar-se professionalment a l'apassionant món de d’il·lusionisme.  Des d'aleshores he treballat en hotels, actuat en diversos Festivals, actes promocionals, festes privades o donant classes.
Ha col·laborat amb ´Mags per l'esperança" i "Somriures sense fronteres", oferint moments màgics als nens i nenes hospitalitzats i als seus familiars.
Amb "Il·lusionat amb La Dama Inquieta" ens proposa un petit tast de màgia per a tota la família, per participar, gaudir i il·lusionar-se
(DAMA 2006,  DAMA 2011)

 

 

 

 

 

 


Ha participat al DAMA 2006, 2011 i 2019

DAMA INQUIETA

LINDA BLUE  (ITALIA)
Perina Rosalinda, CONEGUDA artísticament com a Linda Blue, va néixer a Verona al
1961. Des del 1992 va començar a treballar en el món de la màgia, consolidant-se com a prestidigitadora professional a 1999.
Al 2002 va guanyar el primer premi al concurs de Binareli (IBM) a Sant
Martino di Castrozza (TN). Un any després, al 2003 va quedar segona al concurs internacional de màgia del CMI fet a Abano .
Des de fa 5 anys és redactora  de la revista italiana Màgia Moderna, feina que alterna amb l’escriptura, sent l’autora d’aproximadament trenta llibres de varis gèneres, dels quals
dos estan dedicats a la màgia.
En el seu espectacle, Linda Blue ens proposa una actuació de màgia amb canvis instantanis de vestuari. Aparicions de flors, mocadors i ventalls, amb canvis de colors d’objectes, tant sòlids com líquids. Linda Blue promet inundar de colors el teatre.Ha participat al DAMA 2007

Linda Blue.jpg
LINDABLUE
amelie3.jpg

AMELIE  (MADRID)

Amelie va tenir el seu primer contacte amb la màgia fa set anys, descobrint aquest art a la sala Houdini de Madrid. Així, durant tres anys, va rebre classes particulars amb mags especialistes en cascuna de les branques de la màgia, fins a rebre classes a l’escola d'Ana Tamariz. Amelie complementà la seva formació artística amb disciplines com la dansa, el clown o els malabars.
Motivada per un creixent interès per les arts escèniques i la seva facilitat per transmetre als escenaris, aquesta jove maga va començar la seva vida professional fa més de set anys. Diversos reconeixements de societats màgiques i innumerables aparicions en festivals, sales de màgia i events consoliden el treball d’aquesta dona que es dedica a l’Art de d’Il·lusionisme.
Amb una estètica elegant i un espectacle visual, Amelie aconsegueix al ritme de la música, transportar els espectadors a un ambient oníric on els efectes més sorprenents poden succeir d’una manera senzilla i natural.
Premi Nacional de Màgia General 2011


Ha participat al DAMA 2007, 2009 i 2012

AMELIE

VISIONA  (ALEMANYA)
Vicki Lewis-Thumm, va nèixer a Indiana, EE.UU. i des de sempre va sommiar en convertir-se en maga. Quan va assistir a la seva primera convenció màgica, a la Societat de Màgics americans a Louisville, Kentucky va conèixer el seu marit., Manfred Thumm, propietari d’una coneguda empresa de màgia a Alemanya, allò va canviar la seva vida, treslladant-se a Alemanya per viure amb ell i ajudar-lo al seu negoci.
Al 1994 ella i Manfred van heretar un nostàlgic número de ball de faldilla del pare d’una dona alemanya, un número que era conegut com  Visiona, una simfonia de la llum i el color. Quan el seu marit es va retirar del negoci van dedicar tots els seus esforços a perfeccionar a nivell tècnic i artístic aquest número, amb el que ha actuat a diferents festivals de màgics obtenint premis i reconeixement a nivell mundial.
A finals del segle passat, Loie Fuller, famosa ballarina i creadora del Ball de la Faldilla, va ser reconeguda com la Deessa de la Llum a Amèrica i Europa. Visiona reprèn el seu llegat artístic per mostrar-nos un fantàstic ball de vestit estranys, flotant amb harmoniosos moviments sobre l'escenari.

Ha participat al DAMA 2007

Visiona.jpg
VISIONA
Arian Black.jpg

ARIAN BLACK  (CANADA)

Nascuda a Canadà, Arian va començar a jugar amb la màgia des de ben jove. Va estudiar a la universitat teatre musical, per continuar amb els seus estudis de màgia amb Doug Henning, perfeccionant la seva tècnica, per acabar sent reconeguda internacionalment i arribar, l’any 2004, a guanyar el premi internacional de màgia femenina.
Actualment, Arian Black, és de les poques magues que compten amb un grau reconegut professionalment en el sector de la màgia.
 Des de 1990 Arian  treballa arreu  del món com a maga professional, tant amb actuacions en directe en espectacles de revista (com Splash al Hotel Riviera de Las Vegas) com a espectacles televisius (The greater magic of Las Vegas o Lance Burton's guerilla magic). També ha aparegut a canals com Art-A Television, Fox o la Televisió Italiana. Ha treballat com a consultora màgica al programa La Silla per a ABC i a documentals per a la BBC o la NBC.
En aquesta ocasió, Arian Black ens presentarà un fascinant espectacle basat en la manipulació d’objectes com ara targetes, espelmes, sedes i, fins i tot, coloms.

Ha participat al DAMA 2007

ARIAN BLACK

YOGANE  (FRANÇA)
Yogane és una apassionada de la màgia i l'escena, filla del gran màgic i inventor Yogano, recorre des dels nou anys les escenes del món sencer aconseguint prestigi i reconeixement.
Yogane es presentarà sola a escena, amb un número molt femení on es barregen ritme, misteri i elegància.
En tres entorns espaials diferents ens sentirem arrossegats per un allau de màgia.: els números es succeeixen amb un ritme sostingut: aparicions de joies, manipulació de bastons, canvis de vestits a la vista i al final una gran il•lusió: una levitació total única al món.
Al 2006, amb el número que ens presentarà, Yogane va aconseguir un premi nacional al darrer Congrés Francés de Prestidigitadors a Estrasburg.

 

 

 

 

 


Ha participat al DAMA 2007

Yogane pt.jpg
YOGANE
Malin Nilsson.jpg

MALIN NILSSON  (SUECIA)

Malin Nilsson és una maga professional. La seva base és a Malmö, Suècia. A més de tota la màgia, sacseja lleugerament el seu barret de copa negre, fa girar la seva vareta màgica i aixeca les seves celles.

Malin està apuntant cap a una experiència total. Això implica molta destresa, però també pot menjar foc quan li ve de gust.
Entre els seus mèrits estan les seves comentades actuacions al Castell Màgic d'Hollywood, però també en escenaris mes petits com el Dramaten a Estocolm i al mundialment famós cabaret d'Oslo Noir de xat.

 

 

 

 

 

 


Ha participat al DAMA 2008 i 2019

MALIN NILSSON

MERCEDES CARRIÓN  (PERÚ)

Segons explica Mercedes Carrión, tot va començar quan la seva àvia lo va explicar el conte Mariquilla ríe perlas. Llavors Mercedes va sentir que també volia treure perles per la boca i és per aquest motiu que es va fer actriu, directora, guionista, mim, maga, funambulista, malabarista conta contes, bruixa i....
Barrejant tots aquests ingredients ha recorregut els escenaris, escoles i biblioteques d’arreu del món, barrejant les històries per a nens i per a adults amb la màgia.
Mercedes ha realitzat cursos de veu, de màgia, de dansa, de clown i de circ. També ha participat a nombrosos congresos de màgia i teatre.
Professionalment ha participat a més de cinquanta festivals nacionals i internacionals, mostres i maratons màgiques.
Ha obtingut diversos premis com a maga i com a conta- contes.
Mercedes ens proposa un espectacle familiar: El malvado Fago Fumanchú y la bella princesa Laurita, una història d’un màgic molt dolent, una bonica princesa i un heroi, que passaran per increíbles aventures que es resolen gràcies a la màgia de Milagrina.

Ha participat al DAMA 2007

Mercedes Carrion.jpg
MERCEDES CARRION
Nuria Rafales.jpg

NURIA RAFALES  (CATALUNYA)

Esta maga catalana ha actuado en diversos festivales de magia de Cataluña i de España, como el Festival de Magia de Tordera (Barcelona), las Fiestas Mayores de Curtis (La Coruña) y diferentes Festivales de Magia de la SEI.
Núria representa uno de los exponentes de las nuevas generaciones de magas de nuestro país.
Su número de magia incluye propuestas como la aparición y desaparición de palomas y conejos en cajas chinas. También veréis algunas rutinas con cuerdas y manipulación de luces.

 

 

 

 

 


Ha participat al DAMA 2007

NURIA RAFALES

LUISA ZAFRA  (MADRID)

Mª Luisa Zafra estudia ball clàssic, flamenc i espanyol, cant, interpretació i prestidigitació.
Les seves primeres experiències professionals són treballant com a cantant i actriu còmica.  Des de fa 18 anys va iniciar el seu camí com a maga, treballant per tot Espanya.
També participa en nombrosos programes de televisió i cinema: Por arte de magia (1985),  Cuéntame como pasó (2006),  Amar en tiempos revueltos, como Casilda (2007), Hablando se entiende la gente (1993), Antena 3 Programa Ana Rosa Quintana, Magia, Telemadrid Programa Jesús Vázquez, Magia,  Pícaro de Fernando Fernán Gómez (1975), Las trece rosas, com a monja i presa (2006), Estamos todos invitados (2007).
Des de fa 8 anys treballa com a maga fixa als Salons París d´Illescas, Toledo.
(1 mes i mig a l'any, fixa del 2000 al 2008), i des de fa 6 als Salons El Jazmin. (1 mes i mig a l´any del 1994 al 2000) Madrid

 


Ha participat al DAMA 2007

Luisa Zafra.jpg
LUISA ZAFRA
collette.jpg

COLLETTE  (MADRID)

La nostra maga va néixer un calorós 25 de juliol, fa ja més de vint primaveres, en un petit poblet de Còrdova, filla de mare francesa i de pare cordovès..
Els Reis Mags li van regalar en algun moment de la seva infantesa l'habitual capseta de Màgia Borrás, si bé la verdadera passió per aquest art no li arribaria fins als 25 anys, edat amb què comença a prendre classes de micromàgia i màgia d'escenari. Encara que no era primerenca l'edat per a iniciar-se al món de la màgia, ella ho va saber compensar àmpliament amb la seva experiència en el camp teatral, ja que és llicenciada en Art Dramàtic, i ja caminava pujada als escenaris quan comptava amb amb prou feines 14 anys. Va compaginar la interpretació amb la seva carrera|cursa com a especialista doblegant escenes de risc, que li ha permès participar en nombroses sèries de televisió, campanyes publicitàries i pel•lícules internacionals. El seu últim treball|feina en aquest camp ha estat el de doble de Franka Potente a la pel•lícula Guerrilla, que narra la vida del Che Guevara, dirigida per Steven Soderbergh i protagonitzada per Benicio del Toro

Ha participat al DAMA 2008

COLLETTE

MARIMAR  (CATALUNYA)
Marimar, llicenciada en coreografia i tècniques interpretatives per l'Institut del Teatre, porta més de deu anys treballant com a ballarina professional a companyies com la Cia. De Dansa de Barcelona, el Gran Teatre del Liceu, al Teatre Grec, el Teatre Romea o el Teatre Condal. Ha intervingut com a artista i il•lusionista professional a programes de televisió de TVE i TV3, així com a espectacles de cabaret. Ha estat artista convidada i presentadora a diferents congressos d .il•lusionisme d .àmbit nacional i internacional, entre els que destaquen la .International Màgic Party., el Congrés Màgic de Saint Etienne, les Trobades Màgiques de Platja d’Aro o les .activitats Màgiques. de la Fundació Miró.
L’espectacle que ens presenta és una combinació de màgia visual i dansa. Es tracta d’una especialitat pròpia dins el món de la màgia, una creació que integra les dues disciplines artístiques sota una música, una coreografia.

Ha participat al DAMA 2006 i 2009

Marimar.jpg
MARIMAR
Inga Savitskaya.jpg

INGA SAVITSKAYA  (RÚSSIA)

Inga Savitskaya és actriu, ballarina, creadora i professora d’actors i ballarins, a més a més de maga. Al 2001 va guanyar el Premi de Competicions de la Màgia .Miss Illusion., entre d’altres premis.
Ha participat a programes de televisió com .Magic Show. o .Bolshaya Stirka. També ha assistit a diverses mostres i festivals internacionals tant de màgia com de teatre o tango a Xipre, Xina, Polònia, Suècia, Argentina o Emirats Àrabs.
Des de 2005 exerceix com a actriu, Illusionista. i Tango Shows a Buenos Aires. També treballa com a professora de plasticitat del cos per a actors i ballarins a l’escola Musical de Buenos Aires que dirigeix Valeiry Linch.
Amb el seu espectacle "Tango amb la parella invisible", ens presenta un personatge: una dona solitària que somnia ballar un tango amb un veritable .home argentí.
Amb l’ajuda de la màgia, el seu somni es convertirà en realitat.

 

​​​


Ha participat al DAMA 2009

INGA SAVITSKAYA

ASTRID GLORIA  (ALEMANYA)

En el número que ens ofereix esperen moltes coses sorprenents: objectes que apareixen, desapareixen o es transformen. També realitzarà jocs d’adivinació amb cartes gegants, per a acabar a una rutina de peces de corda per a explicar-nos el misteri del temps que, a vegades, passa tan ràpid .
Astrid Gloria, periodista i historiadora, és una de les més divertides magues d’Alemanya o el que podríem anomenar una de les grans magues còmiques del país.
És una de les poques membres femenines del Cercle Màgic d’Alemanya, a la vegada que ha participat en diversitat de congressos i convencions màgiques.  Durant més de quinze anys ha treballat en els millors clubs de comèdia d’Alemanya, així com a festivals i teatres còmics.
Els seus espectacles són una combinació perfecta de màgia i comèdia, elements que aplica per a explicar la nostra vida quotidiana.
Astrid escriu els seus propis texts, composa personalment els seus espectacles, aportant un tret personal a les rutines clàssiques de la màgia.

 

Ha participat al DAMA 2010 i 2019

Astrid Gloria.jpg
ASTRID GLORIA
Mandarina.jpg

MANDARINA  (ARGENTINA)

Laura Muñoz, Mandarina, va estudiar Art Dramàtic a la seva ciutat natal, Buenos Aires, post graduant-se en Teatre en vers al Teatre del Poble de la mateixa ciutat i, posteriorment estudiant Clown a l’Escola d’Eric D’Bonts a Eivissa.
Com a artista teatral i clown ha treballat a diversos teatres argentins i catalans, entre ells el Teatre Llantiol de Barcelona la Fira de Teatre al carrer de Tàrrega o les Festes de la Mercé.
També ha realitzar espectacles que convinen els monòlegs i la màgia, obtenint diversos premis i reconeixements: La Payasa Mandarina va obtenir premis al Festival d’Aranda del Duero els anys 2002 i 2003. Laura Muñoz també ha col•laborat amb Paiasos sense Fronteres. Ha participat a diversos programes de televisió i rodat alguns spots publicitaris i , fins i tot, ha estat protagonista a la pel•lícula argentina Ortega

 

 

 


Ha participat al DAMA 2007 i 2008

MANDARINA

ALANA (ALEMANYA)

Alana és una de les poques magues amb èxit fent ús de la paraula femenina en el món. Sorprèn al seu públic mitjançant la realització d’elegants encanteris sobre l’escenari, així com miracles increïbles a un pam de nas. Recentment, al 2007, va guanya el prestigiós premi "Hansa - Preu 25. Jubilee Award". Va ser escollida com una de les guanyadores de les prestigiosa Alta Classe del . Campionat Alemany del Cercle de Màgia 2008.. L'any 2009 va actuar al famós Magic Castle de Hollywood i va ser elegida per a formar part de la competició de la  Gala Internacional a Las Vegas. Alana acumula una gran quantitat de representacions en els principals festivals de màgia, gales, teatres i altres locals vinculats a l’espectacle. En definitiva, parlem d’innovadora i atractiva maga.
Amb el seu espectacle, .Magic InStyle., aquesta encisadora, elegant i divertida maga, "Magic InStyle., Alana ens introduirà en un meravellós món màgic, ple de sorpreses a la moda. Les seves mans poden posar un encanteri sobre algú de nosaltres, amb unes paraules encantadores. Brillen diamants, desapareixen perles i talons alts aparèixer del no res.
La màgia de Alana està de moda!

Ha participat al DAMA 2009

ALANA.jpg
ALANA
Cecilia Zenobi.jpg

CECILIA ZENOBI  (ARGENTINA)

Cecilia Zenobi es va formar en expressió corporal, dansa, clown, arts circenses i màgia, a Buenos Aires, Argentina.
Des de 1993 ha recorregut Llatinoamerica i Espanya amb espectacles variats i diferents companyies.
Fa ja uns anys, ve creant els seus propis xous comptant amb la col•laboració d'altres artistes. És així com s'ha especialitzat en la creació d'espectacles de varietats per a nens i públic familiar, on sempre són presents el clown, la dansa, el circ, el compte contes i la màgia

 

 

 


Ha participat al DAMA 2008

CECILIA ZENOBI

LOS ÚLTIMOS (MADRID)

Los Últimos neix l´últim dia de l´any 2.006 per iniciativa de Chusa Pérez de Vallejo, actriu i intèrpret, que aconsegueix reunir al seu voltant una sèrie de professionals que posen el seu saber al servei d'aquest projecte.
Es tracta d´una aventura en la qual el teatre es pensa, es reinventa, es descobreix de la mà dels últims, aquests que sembla que no compten en la nostra societat i que tanmateix són els que sostenen amb les seves vides les grans experiències de l'ésser humà.
Les propostes que s´estan gestant són un cant a la vida i, de vegades des de l´esquinç del sofriment, un crit d´esperança.
Aqui ens presentaran l’historia de La maga Sargantana, una historia que neix de la confluència de la literatura i de la màgia, ens ofereix la possibilitat d’assistir a una lliçó única en una classe única. Els espectadors es converteixen en aprenents de l´art de viure a través de trucs i poesia, d´efectes i paraules,  bufs i somriures.

Ha participat al DAMA 2008

LOS ULTIMOSok2.jpg
ULTIMOS
Marta Pardell.jpg

MARTA PARDELL  (CATALUNYA)

Es va iniciar en els tallers de màgia sota l’assessorament del Mag Lari
Des de l’any 2001 és professora de tallers de màgia a les escoles ENRIC CASSASSAS, RIBATALLADA i LA FLORESTA totes elles de Sabadell.
Des de l’any 2003 participa anualment fent tallers de màgia en les jornades culturals a l’escola TECNOS de Terrassa.
Des de l’any 2004 sota la direcció d’Enric Magoo és professora en els tallers de màgia en el Festival Internacional LI CHANG que s’organitza anualment a Badalona. En el mateix Festival és membre permanent del Jurat en el Concurs Infantil i Juvenil Màgia Borras.
Aquí ens presentarà uns Tallers de màgia on cada nen es pot construir els seus propis jocs, desde una moneda que apareix i desapareix dins d’un got transparent fins a unes cartes entremaliades, per començar a ser uns autèntics mags.

 

 

​​​​​


Ha participat al DAMA 2008

MARTA PARDELL

LA NIÑA DEL MAGO (CATALUNYA)

Jo estava acabant d’estudiar fotografía professional, la meva germana volia ser professora. Però tot va canviar quan vam veure per primera vegada un mag professional, al Mag Lari. Descobrírem que ens agradava la màgia i a poc a poc, sense adornar-nos, entrem en aquest món. Carmen junt amb altres mags va actuar al sopar homenatge i entrega de la medalla d’or al Mèrit Màgic de Xevi (mag català internacional) a Los Tres Molinos. Mesos més tard aquell mag que vam veure per primer cop ens dóna la idea de fer un espectacle les dues germanes juntes i ens posem a preparar.
Pertanyem a l’Asociació Catalana d’Il·lusionisme (ACAI) que pertany a la Societat Espanyola d’ Il·lusionisme (SEI) del cercle de Barcelona.
Em dic Carmen i la meva germana Bego i el nostre nom artístic es: Niña del Mago.

Ha participat al DAMA 2010

la_niña_del_mago.jpg
NIÑA DEL MAGO
Valeria Guglietti.jpg

VALERIA GUGLIETTI  (ARGENTINA)
Valeria Guglietti va fundar companyia a Villa Gesell, un poble de la costa argentina, amb aquesta companyia desenvolupa una tasca d’investigació i creació, on les destreses manipulatives adquireixen gran importància.
A Europa, presenta un espectacles d’ombres xineses, al que incorpora nous accessoris, efectes visuals i sonors.
Amb un senzill contrast entre llum i ombra, ens transporta a un món màgic on gaudir plenament dels personatges i les seves històries.
Valeria Guglietti ha obtinguts diversos premis a Fires i Festivals d’arreu: Suècia, Holanda, Itàlia, Pakistan, Brasil, Portugal o Espanya.
Des dels inicis dels temps, l’home sempre ha conviscut amb l’ombra. Així, va començar a jugar amb les seves mans per a dibuixar formes efímeres. Convertit pels xinesos en tot un art des de fa milers d’anys, les Ombres han recorregut el món a través de la història. Aquí ens presenta un espectacle on les ombres xineses es troben amb el cinema mut, la titella, el còmic i la música per a crear una col•lecció d’històries plenes de gràcia i sensibilitat que, de ben segur, faran les delícies del públic assistent


Ha participat al DAMA 2009

VALERIA GUGLIETTI
GLORIA ROIG

GLORIA ROIG (CATALUNYA)

No vaig aprendre a fer màgia amb cap capsa de màgia Borràs. Tot va començar quan, en un viatge a Benín, una de les companyes va fer un efecte màgic a una escola de primària de la capital. Em va emocionar veure les cares de sorpresa d’aquells nens i nenes. Va ser llavors quan vaig decidir dedicar-m’hi i aconseguir les mateixes reaccions dels infants dels diferents països que he anat visitant. He actuat en diferents escoles de primària, centres cívics, amb nadons, entorns de grups feministes, comunions, casaments...
També he utilitzat la màgia en el meu entorn de treball com a logopeda.
Amb el guiatge dels meus mestres, Amílcar, Toni Casas i Silvana, he aprofundit en l’aprenentatge de la màgia i del teatre.

Ha participat al DAMA 2011, 2012 i 2019

Gloria2.jpg
Elfia.jpg

ELFIA  (FRANÇA)
Elfia ens convida a entrar en el seu món de fantasia i meravella, mitjançant un espectacle únic al món  que ha rebut premis a França, Holanda i Bèlgica. Una actuació plena d’elegància, bellesa i fins i tot, malesa que també ens sorprendrà amb els seus ocells, les seves flors i una extraordinària levitació final.
Aquesta jove maga francesa s’especialitzà en la màgia genèrica, fent especial incidència en les disciplines amb globus i maquillatge facial. Elfia, a més, és diplomada en Educació Social, pel que el seu il·lusionisme sovint s'ha dirigit als nens/es.
Ha participat a diferents programes televisius com ara Disney Chanel, TF1 o Paris Première.
La seva presència al món del teatre també ha estat significativa, actuant a teatres com ara el Jacques Prévert a França o el Haarlem d’Holanda.
Elfia també ha estat guanyadora de diversos premis màgics a Bèlgica, Holanda o França


Ha participat al DAMA 2010

ELFIA

CLINCLONCLOWN (CATALUNYA)

ClinClonClown és el nom de la companyia creada l'any 2001 per Sílvia Cadanet i Miquel Noguer.
Formats a l’escola El Galliner de Girona (1998 - 2001) i en diferents cursos de teatre, clown, interpretació...
Des de fa uns anys és la Sílvia Cadanet la protagonista de tots els espectacles i animacions.

Ha participat al DAMA 2008

ClinClonClown.jpg
CLINCLONCLOWN
Nuria Mestres.jpg

NURIA MESTRES  (CATALUNYA)
Nuria Mestres es llicenciada en Belles Arts. Ha realitzat diferents cursos de tractament de la imatge digital i creació d’animació en 3D, 3 D Computer Animation. cursat al Canadà. Estudià marionetes al taller de HV.Tozer a l’Institut del Teatre de Barcelona. Ha cursat diferents cursos de tècniques de titelles i de construcció. Treballà amb “Marionetas de Barcelona “ de HV Tozer. Es cofundadora de la companyia ZOOTROP, que es dedica al teatre  com a mitja d'expressió plàstica i visual. Construint i representant els espectacles: “Esquitxos”, “En Groc”. Amb aquest espectacle han viatjat per tot Europa, part d’Àsia, Àfrica i Amèrica del nord i central. ”Per un Dimoni de Pèl”, “En Quimet i els seus amics”. “En Cigró ve a l’escola”, espectacle per escoles bressol  tècnica teatre d’ombres .Actualment presenta els seus espectacles: “La Quimeta  i els seus amics”, “Violeta i la Gallineta
 

 

 


Ha participat al DAMA 2008

NURIA MESTES

PATRI ZENNER (EXTREMADURA)

Patri Zenner estudià Química i Enginyeria Tècnica Forestal, no obstant, el seu interès per la màgia la va portar a un primer contacte amb aquest món al 1999. Un any després començà al món de l’espectacle com parella d'escenari del mag d'Extremadura Victor Cerro. Una vegada acabats els seus estudis, es dedica completament a la màgia com a professional. Durant aquests darrers anys ha participat en nombrosos projectes màgics.  També ha estat assessora d'efectes màgics d'obres de teatre, com Bajo llave, la qual va rebre el premi Arcipestre de Hita de Guadalajara pels seus efectes.
Actualment gira un espectacle propi .Forest Tales. en el que barreja la màgia dels boscos amb les llegendes del món medieval.
El divendres 10 de juliol veurem un espectacle on s’endinsa en una disciplina on poques dones s’han atrevit: l’escapisme. Immobilitzada amb una camisa de força, junt a uns perillosos explosius programats amb un temporitzador. serà capaç d’escapar-se?
El dissabte 11 de juliol Patri ens presenta un número de metal•lisme: prediccions, adivinacions, telepatia i manipulació mental.

Ha participat al DAMA 2008 i 2009

Patri Zenner.jpg
PATRI ZENNER
Natalie Rios.jpg

NATALIE RIOS  (FRANÇA)
Natalie Rios es maga i artista de varietats. Es va iniciar en l’espectacle mitjançant el cinema i del teatre. Des de 2003 fins el 2005, va interpretar el paper principal a l’espectacle .Der Zauberwald. a Alemanya. Posteriorment, salta al món del circ, en concret des de 2006 amb el Cirque Bouglione a Lille.
Ha participat a diverses gales i festivals, dels que podem mencionar la Gala de la Llanterna Màgica a Picardie, la Gala .Ole El Celler. de Beziers, el Festival de Màgia de Crans Montana a Suïssa, el Cirque d.Hiver Bouglione.
Natalie ha estat capaç de combinar perfectament els seus espectacles com a maga, amb les actuacions com a actriu a diferents telefims, com .La Fuga de Louis XV. d.Arnaud Selignac.
Durant tot el darrer any ha estat una de les artistes residents del Palau Nacional a Vierzon.  Aquest cop, Natalie ens presenta una actuació sense història i, per tant, sense sinopsi. Es tracta d’un seguit d’efectes màgics que es barregen la dansa i les acrobàcies: aparicions i desaparicions, transformacions, malabars, focs i artificis: una veritable explosió màgica!

Ha participat al DAMA 2009

NATALIE RIOS

SOLANGE KARDINALY (PORTUGAL)

Solange Kardinaly domina diverses rutines de màgia que utilitza en funció dels espectacles que presenta. Un show comercial per a totes les edats, amb molta interacció i participació del públic, on el més important ès la il·lusió.
Cantant i maga portuguesa pertanyent a la tercera generació de il·lusió- istes. Destaca per la seva capacitat de crear shows inèdits i professionals. Combina les grans il·lusions, la màgia general, la manipulació i la màgia interactiva en els seus shows.
Solange acompanya els seus espectacles amb coreografies i una meravellosa veu, interpretant els seus temes originals i deixant al públic amb el desig de repetir la magnífica experiència.
Reconeguda Millor Maga 2018 a Portugal
Guanyadora del Concurs Internacional de Màgia - Almussafes Màgic 2018 Espanya

 


Ha participat al DAMA 2011 i 2019

Solange2.jpg
SOLANGE
Amila.jpg

AMILA  (ALEMANYA)
Amila és encantadora, fresca i seductora.  És la única metal·lista i il·lusionista d’Alemanya, en un mon de la màgia tradicionalment dominat pels homes. El seu espectacle és trencador i destil·la sensualitat. Amb una lleugeresa fascinant, que ens envolta sota l’influencia del moviment de les seves mans, que ens fan doblegar-nos a la seva voluntat, fins fer-nos mostrar els secrets millor guardats. Amila és pur atractiu màgic.
El seu amor per la màgia es va despertar molt aviat.  La dona en la màgia, habitualment ha estat relegada a ser l’assistent del mag, però ella volia trencar amb aquesta típica imatge. Amila és l’única maga d’Alemanya que pot encantar a la audiència amb il·lusions espectaculars i un mental·lisme sensual.Ha actuat a espectacles i gales, circ, creuers, parcs d’atraccions i programes de televisió, obtenint recentment el premi ìMagicaî a la millor il·lusionista.
Uri Geller ha dit de ella:
"...Amila és una de les millors metal·listes que he conegut. Te molt talent i esta altament qualificada, te una aura de misticisme que l’envolta. La recomano"

Ha participat al DAMA 2011

AMILA

JESSICA GULOOMAL (CANARIES)

És una jove il·lusionista canària que des de molt petita es dedica al món de l’espectacle.
La seva màgia arriba a tot tipus de públic amb un toc de frescor, dolçor i elegància en forma d’espectacle per als més petits, gales, festivals, hospitals...
Ha actuat en prestigiosos festivals de màgia a Espanya, Portugal i Alemanya compartint escenari amb grans i populars professionals de l’art d’il·lusionisme.
La gran experiència d’aquesta artista fa que es pugui adaptar a qualsevol tipus d’esdeveniment omplint-lo de màgia i elegància.

Ha participat al DAMA 2010 i 2012

Jessica Guloomal.jpg
JESSICA GULOOMAL
Tsvetlana.jpg

TSEVETANA  (BULGARIA)
Tsvetana Petrova Petrova, natural de Bulgària, mostra des de molt petita les seves inquietuds artístiques. Inici‡ estudis de ballet clàssic al seu país natal, per a poc desprès començar la seva carrera professional actuant en teatres de varietats. En un d'aquests teatres coneix a l'artista de circ Antoniy Lazarov, amb qui decideix formar parella artística.
Aprèn diverses disciplines circenses: equilibri, monocicle, contorsionisme, hula hoops, ensinistrament d’animals, etc.
Junts, decideixen crear un espectacle de màgia, pel qual reben l’assessorament magistral del prestigiós mag búlgar, professor Orfi.
Tsvetana ha actuat en prestigioses sales i circs de tot el mon i ha estat guardonada en diferents certàmens internacionals, obtenint, entre d’altres, el primer premi, en el V Congrés Nacional de Màgia de Bulgària.

 

 

 

 


Ha participat al DAMA 2011

TSEVETANA

ELEONORA DI COCO (ITALIA)

Aquesta maga és especialista en grans il·lusions, sent capaç de combinar perfectament en els seus números, l’il·lusionisme i la màgia amb el misteri i la simpatia.  Les rutines amb anells i els canvis de vestits també hi seran presents en l'espectacleque ens presenta.
Eleonora di Cocco ens transportar‡, en un fantàstic viatge, al meravellós mon de lamàgia, barrejada amb el transformisme, la dansa, les aparicions i les desaparicions.
Eleonora di Cocco va néixer a Velletri (Roma). Ha estudiat diversos estils de dansa, com la dansa Clàssica, Moderna, Oriental o Llatina.
També ha actuat a fotonovel·les com ìGrand Hotel" i "Lancio".
Ha participat en diferents activitats de moda i publicitat i es confessa una gran aficionada als viatges, la fotografia, la esquí, el cinema i el teatre.
Prestidigitadora i transformista, va iniciar el 1993 una sèrie d'actuacions per Itàlia i d'altres països. Els seus espectacles es distingeixen per l'encant, la classe i la fantasia.
Amb els seus espectacles de màgia ha actuat a diverses convencions com ara Kuwait Petroli, Ericsson, Perugina, Lions o Rotary

Ha participat al DAMA 2011

Eleonora Di Cocco.jpg
ELEONORA DI COCO
Elles Duo.jpg

ELLES DUO  (FRANÇA)
"L'originalitat d'aquest treball no és només veure sobre l'escenari dues magues, sinó que esdevé una veritable coreografia d'un tango màgic i inoblidable, captivador i convincent. Aquest nou acte encantador podria ser el secret de la màgia veritable?"
Elles Duo son les magues Yogane i Solveil. Yogane és filla del gran mag Yogano i va començar la màgia a l'edat de 10 anys amb el seu pare, un gran creador de levitacions, al que va ajudar conjuntament amb el seu germà a presentar els seus invents en tots els festivals i congressos internacionals. Yogane va debutar en solitari sobre l'escenari amb una actuació que va ser premiada en la convenció d'Estrasburg del 2005.
Solveil practica la màgia des dels 15 anys, al principi com a ajudant de mag, però des de 1998, ha treballat en solitari als festivals de màgia més importants. Ha actuat a Espanya, Bèlgica, França, Índia o la Xina. El seu treball es basa en l'anomenada posada en escena, la estètica i la teatralitat). Durant la French Convetion del 2005, Yogane i Solveil es van conèixer i, anys més tard, van decidir crear un nou espectacle juntes com a Elles Duo, l'any 2009

Ha participat al DAMA 2011

ELLES DUO

GALINA (UKRAINA)

La màgia clàssica de Galina ens proposa un número que consta d’una rutina d’anelles i d’una bola flotant. Amb aquest número Galina va començar la seva carrera a la màgia, guanyant posteriorment el Gran Premi d'Alemanya "Magic Hands"  i convertint-se en Miss Magic a Rússia. La presentació inusual i sensual de la seva màgia és la clau del seu èxit.
Galina va néixer  i es va educar a l’antiga Unió Soviètica, tenint accés a la millor educació artística que s’oferia en aquests anys. Al 1988 es va graduar a l’Escola de Circ de Kiev amb una distinció, any que també ingressà a l’Acadèmia de Teatre de Moscou, on va guanyar el premi Miss Màgic de la Unió Soviètica.
A partir d'aquest moment les portes es van obrir per ella i començà a països com ara Bulgària i Alemanya, on també va obtenir diversos guardons.La llista de països on ha treballat és extensa: Gran Bretanya, Austràlia, Estats Units, Japó, Alemanya, Itàlia, França, Espanya, Israel o Polònia. Galina ha recorregut amb la seva particular màgica, els escenaris d’arreu del món.

Ha participat al DAMA 2010

Galina.jpg
GALINA
Valery.jpg

VALERIE  (FRANÇA)
Valerie ens proposa un espectacle amb aparicions de dones molt carismàtiques, una il·lusió que ella anomena Miss Made Girl.
Cossos tallats en trossos que es recompondran en un ordre equivocat, Transformacions de persones en animals i altres efectes molt sorprenents. Un número ple de glamur, amb molt bona màgia i un toc de bon humor.
Nascuda a ParÌs, Valerie s'interessa per tot el que te relació amb la música, la dansa, el teatre, el circ i la barreja entre les cultures i les arts. Als 19 anys, mentre encara és estudiant, coneix al mag Erick durant una de les seves actuacions, quedant fascinada pel talent i carisma de l'artista i, per tant, pel mon de la màgia.
Aquesta trobada fa que canvi el seu futur. Els espectacles de màgia que presenten, es componen de grans il·lusions, comptant amb la presencia dels seus inestimables amics felins, un tigre i un lleopard, que els fan únics. Exporten el seu al art, als llocs més inusuals i prestigiosos del mon com ara Espanya, Suïssa, Itàlia, Xina, Japó o Estats Units.
L'Erick li va confiar els secrets del seu art i Valerie va descobrir que la màgia és l’únic mon on els somnis es fonen amb la realitat.

Ha participat al DAMA 2011

VALERIE

CLARISE WEBBER (FRANÇA)

Clarisse és una maga carregada de diplomes, que aporta somnis i fantasia als seus espectadors.  D’aquesta manera ens transporta al seu món extraordinari on es descobreix l'art de capturar els pensaments mitjançant el seu “molinet-còmic-telepàtic”.
També podrem gaudir de les arts de l’adivinació, el misteri de les anelles xineses, l’hipnotisme, aparicions i desaparicions o el llegendari desafiament a la llei de la gravetat: la levitació.
Clarisse Weber és maga, però també cantant, coreògrafa i actriu.  A desenvolupat la seva vocació com a maga i actriu a diversos ajuntaments i oficines de turisme de França i Catalunya, com ara Gruissan, Leucate, Béziers o Sant Cebrià. També ha presentat els seus espectacles màgics a llars d’infants i escoles, amb espectacles especialment dissenyats per a públic infantil.
La màgia de la Clarisse també ha estat present a teatres, casinos, empreses privades, centres mèdics i hospitals i televisió.
Ha participat en diversos festivals de màgia, com ara el festival de Màgia de Méribel o el Festival de Màgia de l’Olympia.

Ha participat al DAMA 2010

Clarisse Weber.jpg
CLARISSE WEBER
May Closa.jpg

MAY CLOSA  (CATALUNYA)
May Closa és una maga que ens proposa, mitjançant la màgia de prop, viure il·lusions i efectes màgics.
La màgia de prop, és un dels tipus de màgia més fascinants, ja que les demostracions es realitzen a pocs centímetres del públic assistent.
També podrem participar, juntament amb May Closa, dels tallers màgics que es realitzaran a la Plaça Vella.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ha participat al DAMA 2011

MAY CLOSA

LUNA (CATALUNYA)

Luna ens obre les portes a un món màgic on deixar volar la imaginació és realment fàcil i on tot és possible.
Una proposta original, novedosa i atrevida on es fusionen la màgia i les acrobàcies aèries.  Aparicions, desaparicions i màgia… a gran alçada!
Luna és una jove amb una gran inquietud artística que s’incorporà a la companyia d’Aliskim a principis del 2002 (d’on va néixer el duet Aliskim & Luna).
Des del seu inici  en el món de la màgia fins l’actualitat, Luna ha compaginat l’actuació amb la creació, formant-se en disciplines com ara la dansa, tècniques de circ, acrobàcia aèria i tècniques com les teles o les anelles.  La seva singularitat l’ha portat a participar en importants i prestigiosos festivals internacionals de teatre, circ i màgia d’Europa i Àsia.
L’any 2010 ha presentat, junt al seu company Aliskim, l’espectacle Il.lusionàrium, dins el Cicle Màgia del Segle XXI. I és també aquest any 2010 que Luna ens presenta en exclusiva la seva primera proposta en solitari, en la que combina l’art de la màgia amb tècniques d’acrobàcia aèria

Ha participat al DAMA 2010

Luna.jpg
LUNA
embrossa.jpg

ADDAURA TEATRE VISUAL  (CATALUNYA)
Grup de teatre visual que investiga les diferents disciplines escèniques aplicades al moviment. La màgia està molt present en la seva obra.

Ha estat finalista en els Premis MAX 2018.

La companyia ha fet gires per Catalunya, la resta d’Espanya i Canadà. Ha obtingut una nominació als Premis MAX 2017 per l’espectacle MOBILUS basat en l’obra d’Alexander Calder i ha estat finalista en els Premis MAX 2018 amb EMBROSSA’T

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ha participat al DAMA 2012 i 2013

ADDAURA

LLUM I GYNA (CATALUNYA)

LLum Canals   
Natural de Barcelona, malgrat tenir els estudis per exercir com a pèrit judicial, ben aviat descobreix la seva passió per l’escena i la màgia. És quan coneix a Xavier Giro que pot acomplir els seus somnis màgics...I contribuir amb les seves idees i nous projectes... Té el “savoir faire” que dóna l’experiència d’ haver trepitjat els millors escenaris de music-hall d’arreu del món
Georgina Canals
Natural de Barcelona, llicenciada en Comunicació Audiovisual a la U.I.C. Ha cursat també quatre anys de solfeig i cant a l’escola Artmusic de Barcelona, després segueix prenent classes de cant amb la professora Carmen Tulón. S’incorpora formant la nova companyia de màgia Xavier Giro l’any 2008. L’any 2010 participa a Riga en el número guanyador del premi “Merlin Magic Award” considerat com l’Óscar Mundial de la màgia.

Ha participat al DAMA 2012

Llum i Gyna.jpg
LLUM GYNA
Romany.jpg

ROMANY  (ANGLATERRA)
Romany és carismàtica, divertida i una artista teatralment màgica que realitza una bonica màgia visual que esdevé, a la vegada, encantadora.
Experta en les meravelloses arts de la prestidigitació, ens presenta un número que barreja el glamur d'una corista del Follies Bergere amb un agut i brillant sentit de l'humor.  Romany és una mena d’híbrid extravagant entre Bette Midler i Mary Poppins.
Romany, originalment formada en dansa, arts circenses i teatre, es va graduar amb honors amb una llicenciatura en Anglès i Literatura italiana. Va començar a realitzar màgia de carrer per a tot Europa a l'edat de 21 anys.  Poc desprès actua com a xanquera, pallassa i malabarista, abans de formar part de la Coble Comedy Company i recórrer diversos festivals internacionals actuant en carrers i teatres de cabaret, amb una espectacle còmic amb llançaments de ganivets i malabars.  Romany ha aconseguit tenir com marca pròpia una màgia de prop molt estrafolària.
Carismàtica, i molt divertida, sobre l'escenari se sent com a casa seva, actualment la Romany realitza el seu propi espectacle per a les audiències més exigents de tot el mon.

Ha participat al DAMA 2011

ROMANY

MARTA RIBA (CATALUNYA)

Aquesta actriu, pallassa, cantant i titellaire terrassenca, pertanyent a la Cia Filigranes, i amb una amplia experiència artística, ha incorporat elements de màgia en els seus espectacles. Podrem visualitzar una il·lusió de manipulació amb cordes.

Ha participat al DAMA 2013

Marta Riba.jpg
MARTA RIBA
Judith Fuster.jpg

JUDIT FUSTER (CATALUNYA)

De familia d'artistes, la Judit es va llicenciar en Belles Arts (especialitat d'escultura) a la Universitat de Barcelona. Escenògrafa, especialitzada en tematització d'hotels i parcs temàtics, l'any 1998 es va aficionar a la màgia i des d'aleshores s'ha convertit en la seva passió.
Fusionant el teatre còmic i la màgia ha creat i interpretat diferents personatges, com l'Estel Biem dins la companyia Zootroupe, la peixatera de barri Montserrat Escopinya i pel públic mes menut la Maga Rampaina, educadora en reciclatge.
En aquesta ocasió ens presenta a Elga Von Füster, una peculiar mentalista alemanya que ens mostrarà els seus poders. Per comunicar-se amb el públic, l'acompanya el seu traductor i ajudant Otto Pototo, interpretat per Sandro Bedini. Aquest espectàcle està plé de misteri i sorpreses inesperades que no oblidareu...

Ha participat al DAMA 2011 i 2012

JUDIT FUSTER

MAGIC TAPS  (MADRID)
Aquesta companyia formada el 2009 por Juanjo Baron y Maria Jose Contreras ha guanyat diferents premis internacionals amb el seu número de gala, entre altres el Gran Prix Latino América Flasoma  de Chile l’any 2013, el Premi del Públic Memorial Frakson el 2011, el 1er Premi Internacional Almussafes el 2011 i el Premi Nacional de Màgia Còmica també el 2011.
D’ells podrem veure l’espectacle BOOMER, una fusió entre la màgia, el claqué i l’humor. on  si ell fa màgia….ella en fa més,  si ell és un artista….ella més
Si ella no toca cap instrument….ell tampoc.

 

 

 

 

 

 


Ha participat al DAMA 2013

Los taps de blanco.jpg
MAGICTAPS
BRANDO_Y_SILVANA_2.jpg

BRANDO Y SILVANA (ARGENTINA)

Brando i Silvana son una parella de mags procedents de l’Argentina, amb residència a Barcelona..
El seu treball està basat en una barreja de diferents disciplines artístiques: Teatre, Mim i Malabars amb la Màgia. Aques artistes de talla internacional i que avui compartiran la seva experiència amb tallers màgics, han vist reconegut el seu talent amb diferents premis, entre altres amb el FLASOMA, Congrés Llatinoamericà de Màgia, Mèxic DF , 2000, el CADI, Congrés argentí d’il·lusionisme, 1r Premi, Buenos Aires, 2001, o el Premi “Chevallier Andrey”, Millor Mag de l’any 2005, Premi “Cometa Mágico”, Millor actuació en gala, 2005, Best Comedy, premi Màgia de carrer , St Wendel  Alemanya ,2010, 1r premi Street Magic festival, St Wendel, Alemanya, 2011, la Participació en els FISM a Holanda 2003 i Estocolm 2006, i el Premi personalitzat en la Silvana de Most original Stage act, al campionat europeu de la Màgia, Blackpool, Anglaterra, 2011

Ha participat al DAMA 2013

BRANDO Y SILVANA

MAGA PEPELUSIS  (CATALUNYA)
La Maga Pepelusis té 10 anys, i va iniciar-se en el món de la màgia als 6, de la mà del seu pare i del seu avi patern.
Ha fet petites actuacions per a amics i familiars com tots els infants que s'interessen per la màgia– i, un cop l´any des de en fa tres, intenta aportar enginy i alegria a la festa de cloenda del Casal d´estiu d’una escola Apadis de les Franqueses,  per a infants i joves molt especials.
Sap que té per davant un llarg camí per recórrer i tot per aprendre, però té una gran il•lusió per aquest món d'il•lusió que és la màgia.

La Maga Pepelusis lliurarà el premi 2008 a la Dama Màgica d’honor a Manuela Rejas

 

 

 

 

 

 


Ha participat al DAMA 2008

2008 Maga Pepelusis.jpg
PEELUSIS
2009 Paula Navia.jpg

PAULA NAVIA  (CATALUNYA)

Paula Navia, una jove catalana de tan sols 14 anys, fa tres anys que es dedica a l’aprenentatge de la màgia amb el professor Ferran Homar. La seva passió per la màgia la comparteix amb els seus estudis (actualment cursa segon d'E.S.O.), l’anglès, viatjar o jugar a la playstation.

Per a aquest festival, ens presentarà un joc que actualment està practicant i que es realitza amb un mocador de color.
Paula Navia lliurarà el premi 2009 a la Dama Màgica d’honor a Ana Tamariz.

Ha participat al DAMA 2009

PAULA NAVIA

MARTACADABRA  (EXTREMADURA)
Martacadabra lliurarà el premi 2010 a la Dama Màgica d’honor a Gema Navarro

 

 

 

 

 

 


Ha participat al DAMA 2010

2010 Martacadabra.jpg
MARTACADABRA
2011 Marina Cano.jpg

MARINA CANO  (CATALUNYA)

És una jove maga de 15 anys que sap estar en un escenari i fer gaudir a grans i petits amb les seves il·lusions.
Ha actuat en festes com la del "Comerç Just" de Mataró i en el teatre d'Argentona, i també davant de grans mags.
Ha fet màgia d'a prop i d'escenari en diversos restaurants per a festes i esdeveniments.
Els mags que li han ensenyat a aconseguir una bona inspiració i destresa han estat:
Magnolo, Jaume Andrés Bacardit i Mag Màgic.
El que més domina són els jocs amb cartes i la posada en escena.

Marina Cano lliurarà el premi 2011 a la Dama Màgica d’honor a Monika Bell

​​

​​

Ha participat al DAMA 2011

MARINA CANO

PEPELUSIS & MINUTE  (CATALUNYA)
Las magas Pepelusis & Minute son dos hermanas que se iniciaron en la magia desde muy Les magues Pepelusis & Minute són dues germanes que van inicir-se a la màgia des de ben petites. Una als 6 i l’altra, veient la seva germana gran, als 3; totes dues de la mà del seu pare i el seu avi patern i amb l’assessorament i suport del bon amic Màgic Sergio, han anat polint els seus números.
Han fet petites actuacions per amics i familiars, com tots els infants que s’interessen per la màgia, però han actuat també en festivals arreu de Catalunya. La seva màgia i alegria ha passat per Terrassa, Sabadell, Barcelona, Granollers, Argentona, Vic... I han actuat al costat de grans mags i magues de renom i coneguts arreu.

Pepelusis & Minute liuraràn el premi 2010 a la Dama Màgica d’honor a Teresa Palleja

 

 


Ha participat al DAMA 2012

2012 Pepelusis i Minute.jpg
PEPELUSIS Y MINUTE
2013 Lidia Paloma.jpg

LIDIA PALOMA  (CATALUNYA)

Aprenent de maga nascuda el 2003 a Terrassa, concretament un dia 13 (que és un número màgic).
Té tots els jocs de màgia del mercat i ha participat en diversos cursos.
Fa pràctiques amb dos conills i s'escapa dels cadenats

Lidia Paloma lliurarà el premi 2010 a la Dama Màgica d’honor a Maria Esther Peraza

​​​

Ha participat al DAMA 2013

LIDIA PALOMA
bottom of page